Vaste gezichten in de Horeca blijven!
Sinds het vertrek van de gebroeders Romeijnders, worden er door u (leden/gasten) dagelijks vragen gesteld als:
1) Blijven jullie nog wel?
2) Hoe gaat het dan nu met de keuken?
We kunnen met enthousiasme vertellen dat wij uw vaste gezichten blijven! Nu zowel in de bediening, als óók in de keuken.
Wat gaat er precies veranderen:
- Sebastiaan gaat in opdracht van het bestuur zowel de natte horeca als de keuken runnen.
- 7 dagen per week is de keuken geopend. (ook in de wintermaanden)
- Er is een nieuwe lunch, borrel en dinerkaart gemaakt (te bekijken in de Zellerij)
- Er worden in de winterperiode weer gerechten bereid die u ook kunt bestellen om mee naar huis te nemen.
- Er worden nieuwe gebakjes gepresenteerd in de oude en vertrouwde vitrine.
- De saucijzenbroodjes zijn weer terug op de kaart, evenals andere lekkere versnaperingen.
- Mocht u na 18.00 uur een hapje willen komen eten, reserveer dan vroegtijdig via horeca@golfclubzelle.nl óf bel even naar de Zellerij. Dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.
We blijven u met veel plezier van harte welkom heten in de Zellerij!
Graag tot ziens.
Van links naar rechts op de foto: Pyke, Sebastiaan (floormanager), Erna, Britt, Agnes, Robin.
Anne en Jelmer staan niet op de prent, maar zijn vast allang bij u bekend!